Werkwijze

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in combinatie met persoonlijk contact. Wij houden daarbij rekening met uw specifieke wensen. U kunt bij ons terecht met uw hele gezin, van jong tot oud.

Controle

Tijdens de controle wordt uw gebit eerst gezien door een van onze preventie-assistentes. Zij kijkt of het tandvlees gezond is en verwijdert tandsteen en plak. Ook geeft zij uitleg over het onderhoud van uw gebit.

De tandarts kijkt vervolgens of uw gebit nog in een goede conditie verkeert.U kunt tijdens de controle natuurlijk zelf ook aangeven of u problemen heeft gehad en of er nog specifieke wensen zijn, zoals b.v. het mooier en witter maken van uw tanden. Indien nodig krijgt u een behandeladvies. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden. Wij bespreken dat graag met u.

Behandeling

Indien u na de controle een vervolgafspraak krijgt, beoordeelt de tandarts bij wie deze het beste plaats kan vinden. Zo kan het zijn dat u voor tandvleesbehandelingen een afspraak bij de mondhygiëniste krijgt en voor bleken bij de preventie-assistentes. Onze medewerkers zijn altijd gediplomeerd voor de behandelingen die zij geven.

Afbehandeld

Na de behandeling kunt u aan de receptie een vervolgafspraak maken. Dit is na drie, zes, of twaalf maanden, afhankelijk van uw gebit en in overleg met uw behandelaar.